Yok sattı geri döndü!

Amazon, Kindle Fire'ın yeni sürümünü tanıttı. Kindle Fire HD ismini taşıyan yeni tablet, pazarı hareketlendirecek gibi görünüyor.

Yok sattı geri döndü!
8.9 inçlik bir ekranı olan Kindle Fire HD'nin ilk sürümünün ekranı 7 inç'ti. Yani yeni tabletin ekranı çok daha geniş. Daha yüksek ekran çözünürlüğüne ulaşan cihaz, 1920x1200 ekran çözünürlüğünü destekliyor.

OMAP 4 işlemcisini kullanan Kindle Fire HD'nin Dolby Digital teknolojisini de kullanıyor. İki WiFi anteni olan cihaz, bu sayede WiFi bağlantısını çok daha çabuk bulabiliyor ve sinyali bu sayede uzak mesafelerde bile rahatça alabiliyor.

16 GB'lık dahili hafızasıyla beraber gelen Kindle Fire HD'nin HDMI çıkışı da bulunuyor. Böylece cihazın içindeki videolar bağlantı kurularak geniş ekran televizyonlarda izlenebiliyor.

Yeni e-mail uygulaması Microsoft'un Exchange servisini desteklerken, Kindle Fire'a özel bir Facebook ve SKype uygulaması ile geliyor.

Ebeveyn Kontrolü özelliği ise çocukların ne kadar süre cihazı kullandığını ebeveyne gösteriyor ve her bir çocuk için farklı profiller açılabiliyor.

20 Kasım tarihinde piyasaya sürülecek olan Kindle Fire HD'nin fiyatı 299 dolar olarak belirlendi.

BİR TABLET DAHA

Amazon, Kindle Fire HD dışında ilk sürüm tabletinin de yenilenmiş sürümünü duyurdu. 7 inç'lik ekranı olan cihazın fiyatı ise 159 dolar olacak ve 14 Eylül'de piyasada olacak. Bu cihaz, eski sürüme göre daha güçlü bir işlemciye sahip.

'KINDLE FIRE YOK SATTI '

Amazon, haftalar önce yaptığı açıklamada ilk sürüm Kindle Fire'ların tamamen tükendiğini duyurmuş ve yeni sürümüyle kullanıcıların karşısına çok yakında çıkacağını kaydetmişti.