“Tabiat İlahi Bir Cennet”

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, tabiatın; ‘ilahi bir eczane’ olduğu yorumunda bulunarak, “Bu tabiatta Allah'ın insanlara verdiği şifalı bitkilerin, insanların maruz kaldığı çeşitli sorun ve sıkıntıların giderilmesinde, tedavisinde bunların fenni ve ilmi bir şekilde tüketiciye sunulması önemli” dedi.

“Tabiat İlahi Bir Cennet”
Vali Coş, 1990 yılında işadamı Ercan Yılmaz tarafından kurulan ve bugün kendi alanında Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan; ‘Nurs Lokman Hekim’e ait üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Nurs Lokman Hekim Yönetim Kurulu Başkanı olmasının yanında Adana’da yerel bazda yayın hayatını sürdüren Koza Televizyonu ve Kanal A’nın da başında yer alan Ercan Yılmaz, Hüseyin Avni Coş’u kapıda karşıladı. Bir süre Yılmaz ile sohbet eden Coş, daha Sonra Nurs Lokman Hekim Yönetim Kurulu üyeleri Nedim Yılmaz, Sabahattin Yılmaz ve Murat Yılmaz ile birlikte üretim tesislerini gezerek, burada incelemelerde bulundu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan onaylı izin belgeleri ile üretim ve dağıtım yapan Nurs Lokman Hekim'de bitkisel ürünlerin nasıl üretildiğini dikkatle inceleyen Vali Coş’a söz konusu firmanın aynı zamanda da ‘2011 Tüketici ve 2011 Avrupa Kalite Ödül Belgesi’ne layık görüldüğü bilgisi de aktarıldı. Nurs Lokman Hekim’in altyapısı, birikimi ve mevcut perSonelinin yanı sıra üretim aşamaları hakkında Ercan Yılmaz’dan bilgi alan Vali Coş, satış mağazalarını da gezdi. Coş, üretim tesislerinde işlenen şifalı bitkilerin Son halini satış mağazasında gördü. Burada kullanıma hazır şifalı ürünleri inceleyen ve ürünlerle ilgili bilgi alan Coş, satış mağazasında bir çok ürünü raflardan alarak üzerindeki bilgileri okudu.

Nurs Lokman Hekim Üretim Tesisleri’nde hazırlanarak, satışa sunulan ürünleri yakından inceleme fırsatı bulduğunu dile getiren Hüseyin Avni Coş, “Nurs Lokman Hekim ürünlerini zaten daha öncede biliyordum. Burada üretim yerlerini de inceleme imkanı buldum. Zaten burası, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından denetlenen işletmelerimizden biri. Biz de bir vesileyle buraya gelip buradaki çalışmaları ve üretim imkanlarını, ürün çeşitlerini yakından görme fırsatı bulduk.

Tabiat aynı zamanda ilahi bir eczane. Bu tabiatta Allah'ın insanlara verdiği şifalı bitkilerin, insanların maruz kaldığı çeşitli sorun ve sıkıntıların giderilmesinde, tedavisinde bunların fenni ve ilmi bir şekilde tüketiciye sunulması önemli. Bu mana da güzel ve başarılı çalışmalar yapıldığını müşaade ettim. Memnun oldum başarılar diliyorum" dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş, Nurs Lokman Hekim'deki incelemesinin ardından Yönetim Kuruluna teşekkür edip, kendilerine başarı dileğinde bulundu .
Kaynak: İHA