Şehit Aileleri Derneği Destek Bekliyor

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 2012 yılı başında kurulan ve 18 Mart Şehitler Gününde faaliyete başlaması planlanan Şehit Aileleri Derneği aradan geçen uzun zamana rağmen açılamadı.

Şehit Aileleri Derneği Destek Bekliyor
Şehit Hüseyin Çatalkaş’ın abisi Hasan Çatalkaş, dernek merkezi olarak belediyeden kiralanan yerin tadilatının çok yavaş ilerlediğini belirterek, Gemlik Belediyesi ile belediye başkan yardımcısı ve bu konuda şehit ailelerinden daha da hassas davranan Mehmet Çelik’in dışında gerekli desteği bulamadıklarını söyledi.

Katlı otopark altında belediyeye ait olan bir dükkanın kiralanmak suretiyle kendilerine tahsis edildiğini, ancak şehit aileleri olarak çok cüzi olan kirayı dahi ödeyemediklerini belirten Çatalkaş, “İlçedeki bütün şehit aileleri olarak bu derneğe sahip çıkmak zorundayız” dedi.

Hasan Çatalkaş, dernek kurucu üyeleri ve diğer şehit ailesi ve yakınları tarafından oluşturulması planlanan dernek merkezinin bir an evvel faaliyete geçmesi için Gemlik halkından destek beklediklerini söylerken, şehit ailelerini de derneğe sahip çıkmaya davet etti .
Kaynak: İHA