Odtü Ülkem Kolejin'de Tanışma Kokteyli

ODTÜ Ülkem Koleji kurucuları ve öğretmenleri; anasınıfı, 1. sınıf, başka okullardan nakil gelen öğrenciler ve velilerle tanışma kokteylinde bir araya geldi.

Odtü Ülkem Kolejin'de Tanışma Kokteyli
Okulun bahçesinde düzenlenen tanışma kokteylinde veliler ve öğrenciler, sınıf öğretmenleri ve derslerine girecek olan tüm branş öğretmenleri ile tanışıp, okulun eğitim sistemi hakkında bilgi aldılar. Okul Müdürü Arif Demir, yaptığı konuşmada; “Ülkem Koleji ailesi olarak bizler her yıl yeni dönem başlamadan önce anasınıfı, 1. sınıf ve okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrenci ve velilerle okulumuzda bir araya geliriz. Okulumuzun eğitim öğretim anlayışı ve uygulanan sistemden, ODTÜ ile bağımızdan, eğitim kadromuzdan ve başarılarımızdan bahsederek kısaca okulumuzu tanıtırız. Çünkü okulumuz eğitim ve öğretimin her aşamasında öğrenci, öğretmen ve aileyi, okulumuzun temel zenginliği olarak kabul eder. Okulun başarısındaki en önemli etken 'okul, müdür, öğretmen, veli ve öğrenci' zincirinden oluşmaktadır." dedi.

Tanışma toplantısı ana sınıflarının ve 1. sınıfların sınıf kurası ile Son buldu. Kuralarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan ODTÜ Ülkem Koleji Koordinatörü Yaşar Coşkun, adaletli bir kura çektiklerini belirterek, "Anasınıfı ve 1. sınıfların kurayla sınıflara ayrıma işlemini Manisa'da ilk kez biz yapıyoruz. Öğretmenlerimizin ve velilerimizin bize olan güveni Sonucu böyle bir sınıf yerleştirme yapıyoruz. Bu sayede adaletli olarak her sınıfa en üst seviyede hizmeti verdiğimize inanıyoruz." dedi.

Kaynak: İHA