Milas Emniyeti’nde Yeni Dönem

Milas’ın yeni Emniyet Müdürü Harun Selim Budak ve Müdür Yardımcısı Cüneyt Bilen göreve başladı.

Milas Emniyeti’nde Yeni Dönem
Milas İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık’ın Fethiye’ye atanmasıyla, Milas’ta müdür kadrosuna iki atama yapıldı. Muğla Valiliği ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün kararıyla Muğla Koruma Şube Müdürü Harun Selim Budak, Milas İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başladı.

1993 yılında mesleğe giriş yapan 3. sınıf Emniyet Müdürü Budak, sırasıyla Hatay, Adıyaman ve Marmaris’te görev yaptıktan Sonra Milas’a atandı. Evli ve iki çocuk babası olan Budak, yurtdışından Muğla bölgesine gelen diplomatlarla, Türk devlet görevlilerini incelemeleri sırasında koruyan ekibi yönetiyordu.

Diplomat koruma görevleriyle ilgili daha önce Milas’a çok sayıda ziyaretlerde bulunduğunu aktararak; “Milas’ı tanımaya çalışıyoruz. Daha önceleri gelmiştim. Ama sürekli durma imkanı bulamadığımız için yeteri kadar bilgimiz yok. İnşallah güzel çalışmalar yapacağız.” şeklinde konuştu.

Emniyet Genel Müdürlüğü atama kararları kapsamında 4. sınıf Emniyet Müdürü Cüneyt Bilen de Milas’ta ilçe emniyet müdür yardımcısı olarak göreve başladı.

1997 yılında Polis Koleji’nden mezun olduktan Sonra Manisa ve İzmir’de görev yapan Bilen, Son olarak Hakkari’de çalıştı. Eşi de polislik mesleğinde yer alan Bilen, 1 çocuk babası. Son atamalarla birlikte Milas İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde iki polis müdürü Erkan Dülger ve Cüneyt Bilen bulunuyor .
Kaynak: İHA