Karaosmanoğlu Köyünde Özlem Giderdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ziyaret için geldiği memleketinde köyündeki akrabalarını ziyaret ederek özlem giderdi.

Karaosmanoğlu Köyünde Özlem Giderdi
Aslen Rize'nin Güneysu ilçesi İslahiye Köyünden olan İbrahim Karaosmanoğlu Rize ili ziyaretinde ilk olarak köydeki akrabalarını ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu’na Güneysu ziyaretinde, kendisine Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder eşlik etti.Karaosmanoğlu, akraba ziyareti Sonrası Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde şehit düşen Şehit Onbaşı Metin Çetin’in kabri ve ailesini ziyaret etti. Güneysu’nun görsel güzelliğini yansıtan Kıbledağı Kent Ormanında ve Katarahte Şelalesi üzerinde bir süre dinlenip stres atan Karaosmanoğlu, ardından Güneysu Belediyesi'ne geçerek şeref defterine imzaladı.Belediyeyi ziyarettinde konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu “Baba ocağımız, Başbakanımızın ilçesi Güneysu’da bulunmaktan ve Güneysu insanının sıcakkanlı duruşundan Son derece mutlu oldum. Son yıllardaki değişim ve dönüşümü Güneysu ilçemiz layığı ile yansıtmaktadır” şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder tarafından bakır işleme fincan takımı hediye edildi .
Kaynak: İHA