Düzce İGM Muhalefetten Duble Yol Önergesi

Düzce İl Genel Meclisi’nin MHP’li Meclis Üyeleri Ahmet Turhan ve Sema Çelebi, D-100 Karayolu Gümüşova-Düzce arasında yürütülen duble yol çalışmalarının hangi aşamada olduğu hakkında meclise önerge verdi.

Düzce İGM Muhalefetten Duble Yol Önergesi
Düzce D-100 Karayolu Gümüşova-Düzce arasında yürütülen duble yol çalışmaları İl Genel Meclisi gündemine taşındı. MHP’li meclis üyeleri Ahmet Turhan ve Sema Çelebi tarafından konuyla ilgili olarak meclise önerge sunuldu. Çalışmaların ağır aksak yürüdüğü ve ulaşımın tek şeritten sağlandığı yolun kazalara davetiye çıkardığı kaydedilen önergede, çalışmaların yerine incelenerek meclise bilgi verilmesi istendi.

Önergede şu ifadeler yer aldı: “Düzce İl Özel İdaresi’nin sorumluluk alanındaki köylerden geçmekte olan D-100 karayolunda uzun bir süreden beri duble yol çalışmaları yapılmaktadır. Ancak bugüne kadar bu çalışmalar ağır aksak ilerlemektedir. Özellikle Gümüşova İlçemize Çaybükü ve Selamlar Köyü civarında yol çalışmaları nedeni ile kazalar meydana gelmekte ve can ve mal kaybı olmaktadır. Bu yolun ne zaman bitirileceği ve çalışmaların ne durumda olduğu hususunda ilgili komisyonumuzca gerekli araştırmanın yapılarak meclise bilgi verilmesini arz ederiz.” Önerge, Köye Yönelik Hizmetler ve Tarım Komisyonu’na havale edildi .
Kaynak: İHA