Başkan Kamacı’dan Erken Seçim Değerlendirmesi

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, yerel seçimlerin erkene alınmasının kendisini fazla ilgilendirmediğini belirterek, “İsterlerse haftaya Pazar seçim yapsınlar; biz hazırız” dedi.

Başkan Kamacı’dan Erken Seçim Değerlendirmesi
AK Parti ve MHP’nin erken yerel seçim konusunda uzlaşmalarının ardından yerel yönetimler erken seçim tarihini öğrenirken, CHP’de erken seçim konusuna evet demesine rağmen tarihin 27 ekim yerine 3 Kasıma alınmasını istiyor. Siyasi partiler erken seçim tarihi konusunda görüşmelere devam ede dursun Didim’de Belediye Başkanı Mümin Kamacı seçimler konusunda iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Kamacı “İsterlerse haftaya Pazar seçim yapsınlar; biz hazırız” mesajı verdi.

Başkan Kamacı, 2013 yılında seçimlerin olacağını ve bu konuda bir uzlaşmanın olduğunu gördüklerini kaydederek, “Biz seçim çalışmalarımız zaten sürdürüyoruz. Şimdi çalışmalarımız yeniden başladı.

Nasıl olsa bu seçim yapılacak. Sadece taahhüt ettiğimiz çalışmalar eksik kalabilir yada işler bitmeyebilir. Alınan kararlara saygılıyız. İsterlerse haftaya Pazar da seçim yapabilirler. Biz hazırız. Ülkemiz için hayırlı olur” şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA