Araban Belediyesi Hız Kesmiyor

Araban Belediyesi’nin dar sokaklarda genişletme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla sürüyor.

Araban Belediyesi Hız Kesmiyor
Araban Belediyesi’nin ilçe merkezindeki tüm mahallelerindeki dar sokakları genişletme çalışmaları hızla sürüyor. Dar sokakları genişletme çalışmaları süratle devam ederken ilçe merkezindeki kilitli parke taşlarla döşenen cadde ve sokaklar yeni görünümüyle vatandaşların beğenisi kazanıyor. 55 yıllık büyük bir köy görünümündeki Araban ilçesinde modern şehircilik anlayışı ile hizmetlerine başlayan ve bu yöndeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Araban Belediyesi, içme suyu ishale hattı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçe merkezinin tüm cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının sürdürüldüğü ilçe merkezinde dar olan sokakların da genişletme çalışmaları sürüyor.

Dar sokaklarda genişletme çalışmaları başlattıklarını belirten AK Parti’li Araban Belediye Bakanı Mehmet Özdemir, “Yaptığımız çalışmalar Araban ilçemizin geleceği içindir. Alt yapı çalışmaları Belediye Başkanları için risklidir, fakat ben Araban sevdalısı Mehmet Özdemir olarak, 55 yıllık ilçeye geçmiş dönemlerde 55 yılda verilmeyen hizmetleri 3 yılda vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Araban ilçemiz için anlık değil kalıcı çözümler üretiyorum. Hep ifade ettiğimiz gibi Araban’ın imar şablonunu çizdik ve bunu adım adım hayata geçiriyoruz. İlçenin her tarafında çalışıyoruz. Yapılan çalışmalarımızla ilçe merkezini şantiye şehrine döndürdük, çalışmalarımız yüzünden zaman zaman vatandaşlarımıza rahatsızlıklar verebiliyoruz” dedi.

“Arabanlı hemşehrilerimden özür diliyor ve biraz sabırlı olmalarını istiyorum” diyen Başkan Özdemir, “İlçeye verdiğimiz tüm hizmetleri AK Parti Gaziantep milletvekillerinin desteğini alarak yapıyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında 55 yıldan beri büyük bir köy görünümündeki ilçemizi gelişen ve güzelleşen şehir haline getirip yaşanılabilinir modern ilçe konumuna getireceğim. İlçe merkezindeki tüm mahallelerde olduğu gibi Yenialtıntaş Mahallemizde de dar sokakları genişletme çalışmalarımızda evlerinin bahçesinde yer bağışı yaparak dar sokağın genişletilmesi için yaptığımız çalışmalarımızda Mansur Akbulut ve diğer mahallelerimizdeki dar sokakları genişletme çalışmalarımızda evlerinin bahçelerinde yer bağışında bulunan tüm hemşehrilerimize tek kuruş para almadan yer bağışında bulundukları için Araban Belediye Başkanı olarak şahsım ve ilçe halkı adına teşekkür ederim’’ diye konuştu.

Yenialtıntaş Mahallesi'ndeki dar sokakların genişletme çalışmalarında evlerinin bahçesinde para almadan yer bağışta bulunan vatandaşlardan Mansur Akbulut da, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’e 3 yıl önce belediye başkanı seçildiği günden beri ilçeye verdiği hizmetler ve yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek, “55 yıllık ilçemize 3 yıldan beri Başkan Özdemir hizmet veriyor. İlçemize hizmet için kim taş üstüne bir taş koyarsa Allah ondan razı olsun’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA