Akseki’de Huzur Toplantısı Yapıldı

Antalya’nın Akseki ilçesinde Huzur Toplantı yapıldı.

Akseki’de Huzur Toplantısı Yapıldı
Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren başkanlığındaki toplantı Akseki Ömer Duruk Parkı'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, Belediye Başkan Vekili N.Necip Alparslan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hacı Ahmet Önder, Emniyet Amiri Memet Kürşad Çorlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, Akseki Eğitim Hayratı Derneği Akseki Şube Başkanı Mürşit Pişkin, İstanbul, Aydın ve İzmir’de yaşayan işadamları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, ilçe halkının huzur ve güvenliği için yaptıkları çalışmalarda tüm emniyet mensuplarının titiz bir şekilde çalıştığını söyledi.

Toplantılarda, halkın karşılaştıkları olaylar karşısında emniyet güçleriyle işbirliğini nasıl gerçekleştireceğini daha iyi anlatmayı amaçladıklarını belirtti

Akseki’de Gözlemevi, Kent Ormanı, Botanik Bahçesi gibi projelerinin yanı sıra, tarihi Sarıhacılar Köyü'ndeki tarihi yapıların restorasyon ve sokak iyileştirme çalışmalarının da sürdüğünü belirten Çeviren, “Aksekili hayırseverler eğitim ve diğer yatırımlarda her zaman ilçelerine büyük destek vermişlerdir. Bu desteği vermelerinden dolayı Son derece mutluyum. Bundan Sonra da desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerdir” dedi.

Toplantıya katılan ve İstanbul’da yaşayan Aksekili hayırsever işadamı Ali Katırcıoğlu, Akseki’ye belirlenen bir yere okul yaptıracağı sözünü verdi .
Kaynak: İHA