AK Parti İl Başkanı Köse'nin Açıklaması

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, birlik ve beraberliğin muhafaza edildiği sürece terör meselesinin çözüleceğini düşündüğünü söyledi.

Kepez Müteahhitler Derneği'nin hizmet binasında düzenlendiği kahvaltıya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akbıyık, Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Musa Koçak ve dernek üyeleri katıldı.

Köse, kahvaltının ardından yaptığı konuşmada Türkiye'nin dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir bölgede bulunduğunu, ülkenin büyüdüğünü söyledi.

Büyüdükçe sancıların çoğalacağını ifade eden Köse, ''Güçlenmemizi, büyümemizi çekemeyenler, Türkiye'nin üzerinde emelleri olanlar, bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçler, terörle huzurumuzu kaçırmaya gayret ediyorlar'' dedi.

''Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece terör meselesinin çözüleceğini düşünüyorum'' diyen Köse, şöyle konuştu:

''Çocuk katili terör örgütünün artan eylemlerini, son çırpınışlar olarak görüyorum. Şafak sökmeden önceki karanlığı yaşıyoruz. Sayın Başbakanımızın şahsında AK Parti'nin, hükümetimizin terör meselesinin çözümüne dair ciddi adımlar attığını görüyoruz. İstiyoruz ki bu terör sorununun çözümüne muhalefet de destek versin. Terör, birlik ve beraberlik meselesidir. Milli mesele olduğu için bu konuya muhalefet partilerinin destek vermesi gerektiği kanaatindeyiz. Burada önemli olan kardeşlik hukukunun zedelenmemesidir.''

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü ise Türk milletinin kardeşliğini, birlik ve beraberliğini daha da güçlendirerek terör belasından kurtulacağını dile getirdi.

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA