Manisa'da Emektar Zabıtalar Unutulmadı

Zabıta Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıldönümü dolayısıyla emekli zabıtalar Manisa Belediyesi’nde bir araya geldi.

Manisa'da Emektar Zabıtalar Unutulmadı
Ayrıca merhum zabıta memurları adına da Belediye önünde lokma döktürüldü

Zabıta Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, emekli zabıtalar Manisa Belediyesi’nde buluştu. Belediye zemin katında bir araya gelen katılımcılar, ikram edilen lokmalardan yedi. Emekli zabıtalar adına bir konuşma yapan eski Zabıta Memuru Musa Akçalar, düzenlenen etkinlik ve kendilerini unutmadıkları için Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Zabıta Müdürü Aydoğan İra’ya teşekkürlerini sundu.

"HEPİMİZİN TEK AMACI MANİSA’YA HİZMET"

Manisa Belediyesi’nde geçmişte görev almış, şu anda görev yapan ve yaşama Veda eden tüm personelin Manisa’ya hizmet verdiğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Bu vesileyle bu toplantıyı düzenleyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçmişte Manisa Belediyesi’nde çalışmış, şuanda çalışmaya devam eden tüm personelimize emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Aramızdan ayrılan personellerimizi de rahmet ve minnet duygularımızla anıyorum. Hepimizin tek ve ortak amacı Manisa’ya hizmettir. Bu vesileyle Zabıta Haftası’nı da bir kez daha kutluyorum” dedi.

MERHUM BELEDİYE ÇALIŞANLARI ADINA LOKMA DÖKTÜRÜLDÜ

Öte yandan Manisa Belediyesi’nde görev yapmış ve ebediyete intikal etmiş olan zabıta memurları adına lokma döktürüldü. Manisa Belediyesi önünde gerçekleştirilen lokma dökümüne Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, Hasan Eryılmaz, Cem Çöllü, Zabıta Müdürü Aydoğan İra ile daire müdürleri ve zabıta personeli katıldı.

Törende hayatını kaybeden çalışanlar, rahmetle anıldı .
Kaynak: İHA