M.Ali Birand, eski çırağına 'Pi.. Kurusu' Dedi

Gazeteci Cüneyt Özdemir için "pi. kurusu" diyerek eski çırağına olan sempatisini hayli ilginç bir şekilde ifade eden M.Ali Birand sosyal medyayı salladı.

M.Ali Birand, eski çırağına 'Pi.. Kurusu' Dedi
CNN Türk ekranlarında Enver Aysever'in sunduğu “Aykırı Sorular” programına konuk olan ünlü anchormen M. Ali Birand gündemdeki medya ve terör tartışmasına dair çarpıcı yorumlar yaptı.

PİÇ KURUSU

Türkiye 'deki medyanın özgür olmadığını kaydeden Birand, Başbakan 'ın medya eleştirileriyle aynı fikirde olmadığını söyledi.
Yeni kuşak haberciler arasında en çok Cüneyt Özdemir 'i takdir ettiğini ve beğendiğini ifade eden Birand, Cüneyt Özdemir 'e olan sempatisini hayli ilginç bir cümleyle belirtti. Cüneyt Özdemir için 'piç kurusu ' diyen Birand, canlı yayında gaf yaparken, RTÜK aklına gelince de “Burasını bip diye geçelim” dedi. Birand'ın "Piç kurusu" gafı ise sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

BAŞBAKAN ÇOK SEVİMLİ VE ESPRİLİ BİRİSİ
Başbakan Erdoğan 'ı esprili bulduğunu da sözlerine ekleyen Birand “Başbakan aslında hiç çakacak bir adam değil, çok sevimli ve esprili bir insan.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE