Kırıkkale’de Emhayad Hizmet Binası Açıldı

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneğinin (EMHAYAD) Kırıkkale Şubesi törenle hizmete açıldı.

Kırıkkale’de Emhayad Hizmet Binası Açıldı
Emniyet teşkilatı mensuplarının üniversitelerde okuyan çocuklarını desteklemek amacıyla kurulan Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği, Kırıkkale Şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışı Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat, Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ın eşi Ebru Kartal ve davetliler gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Dernek Başkanı Ebru Kartal Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneğinin genel merkezi Ankara’da olan derneğin Kırıkkale şubesinin geçtiğimiz yıl kurulduğunu yer tahsisinin ise bu yıl tamamlanarak hizmete açıldığını söyledi.

Derneğin emniyet teşkilatı mensuplarının üniversitelerde okuyan çocuklarını desteklemek amacıyla kurulduğunu ifade eden Kartal, “Amacımız ilerleyen zamanlarda dernek üye sayımızı artırmak ve yardım faaliyetlerine ağırlık vererek öncelikler emniyet teşkilatı mensuplarımızın yardıma ve desteğe muhtaç üniversitede okuyan çocuklarına katkıda bulunmak ve tüm mensuplarımızın yanlarında yer aldığımızı, arkalarında olduğumuzu göstermektir” şeklinde konuştu.

Açılışı gerçekleştiren Vali Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat ise Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneğinin çeşitli illerde var olduğunu ve güzel çalışmalara imza atıldığını ifade etti.

Teşkilat içerisinde yardımlaşma ve dayanışma ruhunun olmasının güzel bir duygu olduğunu belirten Kolat, derneğin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Açılışın ardından Kolat ve davetliler hizmet binasını gezdi. Yapılan ikramların ardından tören sona erdi .
Kaynak: İHA