Düzce İgm, Devlet Hastanesi İnşaatını Mercek Altına Aldı

Düzce İl Genel Meclisi, yapımı aksayarak devam eden 300 yataklı devlet hastanesi yatırımını incelemeye aldı.

Düzce İgm, Devlet Hastanesi İnşaatını Mercek Altına Aldı
Muzaffer Bülbül’ün başkanlık ettiği İl Genel Meclisi’nin oturumunda yapımı gecikmeli olarak devam eden devlet hastanesi inşaatı gündeme geldi. İGM üyeleri İsmail Arslan, Ayhan Hacıislamoğlu, İsmail Akalın, Ahmet Turan ve Harun Veziroğlu devlet hastanesi yatırımıyla ilgili önerge verdiler.

Önergede, “Yapımına başlanan 300 yataklı devlet hastanesinin Son durumunun araştırılarak meclisimize bilgi verilmesini arz ve talep ederiz” denildi. Yapılan oylamada, söz konusu önerge oy birliği ile kabul edilip Çevre ve Sağlık Komisyonu’na havale edildi.

İGM Çevre ve Sağlık Komisyonu, gecikmeli olarak devam eden devlet hastanesi yatırımıyla ilgili ortaya çıkan sorunları inceleyecek. Hastane inşaatında denetleme yapacak olan komisyon üyeleri, müteahhit firma yetkilileriyle ve ilgili kurumlarla görüşüp bir rapor hazırlayacak.

Bilindiği gibi TOKİ tarafından yaptırılan 300 yataklı Düzce Devlet Hastanesi inşaatı, müteahhidin ekonomik yönden sıkıntıya düşmesi sebebiyle bir süre durmuştu. Halen devam eden inşaatın 2013 yılı Sonunda tamamlanması planlanıyor .
Kaynak: İHA