Başkan Şenol'dan Stant Hatırası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, yönetim, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki belediye standını gezdi.

Başkan Şenol'dan Stant Hatırası
Kapılarını bu yıl 81. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı 2 No’lu Hol'de bulunan Gaziemir Belediyesi standı, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. İlçede yapımına yeni başlanan ikinci meydan projesinin zemine uygulandığı, üst bölümde 5 Eylül günü ihalesi yapılan yeni hizmet projesinin yer aldığı standı, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, yönetim, kadın ve gençlik kolları üyeleri, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile başkan yardımcıları da ziyaret etti.

Ziyaretçiler, büyük bölümü açık olan stant zemininden yükselen sekiz ayrı sütun üzerindeki televizyonlarda, belediyenin yaptığı hizmet ve projelerin anlatıldığı sunumları izledi. Ana giriş kapısının yanı sıra 8 ayrı deskte görevli belediye görevlilerinin, ziyaretçilerin sorularını cevaplayıp, hizmetleri anlattıkları çalışma beğeni topladı.

Ziyaretçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Fuarın teması olan ‘hayatın her alanında tasarım’ konusuna uygun bir stant hazırladık. İki önemli projemizden esinlenilerek hazırlanan standın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA