Balci, Görevine Başladı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Kıdemli Üsteğmen Emre Balci, ilçeye gelerek görevine başladı.

Balci, Görevine Başladı
Alaplı ilçesinde 4 yıl Jandarma ve Garnizon Komutanlığı görevini yürüten Yüzbaşı levent İşcan’ın Hakkari Çukurca Dağ Komando Bölük Komutanlığına atanmasının ardından, Van’ın Başkale Akçalı güçlendirilmiş Karakolundan Alaplı ilçesine ataması gerçekleştirilen Jandarma Kıdemli Üsteğmen Emre Balci, ilçedeki görevine başladı.

2007-2010 yılları arasında Trabzon merkezde görev yapan Balci, aynı görev yılları arasında da Maçka ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığında Komutan Vekili olarak görev yaparken, 2010-2012 yılları arasında Van’ın Başkale Akçalı güçlendirilmiş karakolunda görev yaptı.

Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığının yanı sıra Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına vekaleten eden Balcı, yeni görev yerinin ilçeye ve kendisine hayırlı olmasını diledi Evli ve iki çocuk babası olan Balci, Alaplı’nın Karadeniz kültürüne yakın olduğunu ilçeyi az gezmesine rağmen çok beğendiğini ve memnun kaldığını söyledi.

Kaynak: İHA