Aydın Halkbank’a Mavi Yıldız

Halk Bankası Aydın Şubesi, “Operasyonel Kalite” değerlendirmesi kapsamında ‘Mavi Yıldız’ ödülünü almaya hak kazandı.

Aydın Halkbank’a Mavi Yıldız
Halk Bankası Aydın Şubesi’nde gerçekleşen ödül törenine Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Aydın Esnaf Odaları Başkanı Hulusi Akşit, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Halk Bankası İzmir 2. Bölge Koordinatörü Sami Bacanak, Halk Bankası Aydın Şube Müdürü Şerafettin Güleşgen ve banka personeli ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Törende konuşan Halkbank İzmir 2. Bölge Koordinatörü Sami Bacanak, Halk Bankası Aydın Şubesi’nin bölgenin lokomotofi konumunda olduğunu söyledi.

Aldığı ödülle bu şubenin konumunu daha da güçlendirdiğini ifade eden Bacanak, müşterilerin teveccühü ile büyümeye ve gelişmeye devam edeceklerini ifade etti.

Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş da, şubenin yaptığı işlemleri bankanın belirlemiş olduğu kalite standartlarına göre etik anlayışı içinde yaptıklarından dolayı "Mavi Yıldız" plaketi ile şubeyi ödüllendirdiklerini belirtti.

Halkbankası olarak aktif büyüklüklerinin 100 milyar TL'yi geçtiğini, kredilerinin de 70 milyar TL'ye ulaştığını söyleyen Savaş, bunu müşterilerinin kendilerine olan güveni sayesinde başardıklarını, bu büyümenin de Türkiye ekonomisinin de geldiği noktayı işaret ettiğinin altını çizdi. Ortalama olarak haftada bir şube açtıklarını dile getiren Savaş, “2012 yılı sonunda 600 olan şube sayımız 800’e yaklaştı. Sadece rakam ve şube açarak da büyümek istemiyoruz. Biz kobilerimizin, sanayicimizin, esnafımızın yanında yer alarak ayrıca emeklilerimizin yanında yer alarak onların ihtiyaçları doğrultusunda onları hizmet vermektir” şeklinde konuştu.

Ödül tören,inde yapılan konuşmaların ardından Aydın Valisi Kerem Al tarafından Aydın Halk Bankası Şube Müdürü Şerafettin Güleşgen’e “Mavi Yıldız” plaketi takdim etti.

MAVİ YILDIZ
Halk Bankası şubelerinin operasyonel kalite düzeylerinin incelenerek müşteri memnuniyeti ve iş düzeni açısından üst düzey başarı gösterdiği anlamına gelen bir kalite sertifikasyonu. Kalite düzeyinde düşüş olması halinde de geri alınabilen bu ödül 2007 yılından veri uygulanıyor. Aydın halk bankası şubesi operasyonel kalite değerlendirmelerinde üst sıralarda yer almayı başararak 2 kez bölge birincisi olmuş tüm şubeler arasında sekizinci sıraya yükseldi. 800 şube arasında Mavi Yıldız ödülünü almayı hak eden 100. şube olan Aydın Halk Bankası şubesi müşteri hizmet kalitesi açısından başarılı faaliyetler yürütmeye devam ediyor .
Kaynak: İHA