1 Yılda Neler Yaptık

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cemal Gürsel Mahallesi'nde ''Hesap Veriyoruz- 1 Yılda neler yaptık-'' toplantısı gerçekleştirdi.

Cemal Gürsel Parkı'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ağbaba, Meclis tatile girdikten sonra gezdiği ilçelerde halka hesap verdiğini belirterek, mahallelerdeki ilk hesap verme toplantısını Cemal Gürsel Mahallesi'nde düzenlediklerini söyledi.

Malatya için, Türkiye için, halk için, adalet için, mazlumdan ve mağdurdan yana siyaset yapmayı hedeflediğini dile getiren Ağbaba, 300'ün üzerinde köy gezdiğini anlattı.

Milletvekilliği döneminde Malatya'nın öne çıkan sorunları için mücadele ettiğini kaydeden Ağbaba, kentin sorunlarına yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi. Malatya'nın Büyükşehir olması için çaba gösterdiklerini dile getiren Ağbaba, Türkiye'nin en güzel doğasına sahip şehirlerinden biri olan Malatya'nın tabiatını katletmek isteyenlere karşı mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Cezaevlerinde mahkumlarla görüşmeler yaptığını anlatan Ağbaba, öğrencilerin, gazetecilerin, milletvekillerinin ve aydınların yanında olduklarını ifade etti.

Ağbaba, konuşmasının ardından vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Kaynak: AA