Süleyman Soylu bugün AK Parti'ye geçiyor!

Süleyman Soylu'nun AK Parti'ye katılımı bugün AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşecek.

Süleyman Soylu bugün AK Parti'ye geçiyor!
Demokrat Parti (DP) eski genel başkanı Süleyman Soylu Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Merkez Siyaset programında önümüzdeki hafta gerçekleşmesi beklenen AK Parti 'ye geçişinin bugün AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak bir törenle olacağını söyledi.

AK PARTİ'YE KATILIYOR


Geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğa'la Haliç Kongre Merkezi'nde özel bir görülme gerçekleştiren ve görüşme sonrası 'Ak Parti'nin emrindeyim ' diyen Demokrat Parti (DP) eski genel başkanı Süleyman Soylu Ak Parti'ye törenle katılacak.

SÜLEYMAN SOYLU'DAN SÜRPRİZ AÇIKLAMA

Kanaltürk'te yayınlanan Merkez Siyaset programına canlı yayına konuğu olan Süleyman Soylu sürpriz bir açıklama yaparak Ak Parti'ye katılım töreninin bugün gerçekleşeceğini bildirdi. Ak Parti Genel Merkezi'nde yapılacak olan katılım törende, Süleyman Soylu'ya parti rozetini Başbakan Erdoğan takacak.

BAŞBAKAN'DAN SÖZ ALMADIM

Gazetecilerin 'Erdoğan'dan herhangi bir söz aldınız mı? ' sorusuna da yanıt veren Soylu, Erdoğan'dan bir söz almadığını ifade ederek 'Siyasetin böyle bir kuralı yoktur. Başbakanla 1,5 saatlik bir görüşmemiz oldu. Bende böyle bir şeyi söylemeden imtina duyarım. ' dedi.

BEYAZ GAZETE