Şamil Tayyar, yumruğunu masaya vurup CHP'ye meydan okudu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar , Esad’ı destekleyen eylem sonrası Apaydın kapına girmek isteyen CHP’li vekillere sert çıktı.

Şamil Tayyar, yumruğunu masaya vurup CHP'ye meydan okudu
Beyaz TV ekranlarında Bülent Çöltekin'in modere ettiği “1 'e Bir” programında gündem Suriyeli sığınmacıların kaldığı Apaydın Kampı'ydı. Programa AK Partili Şamil Tayyar 'ın sözleri damgasını vurdu.

HATAY'DA BİR TEZGAH VAR


“Hatay 'da bir tezgah var” diyen Tayyar Lazkiye ve Hatay üzerinde uluslararası bir proje olduğunu kaydederek “CHP 'li milletvekilleri ne kadar sol örgüt varsa Hatay'da bir araya geliyor. Orada “Beşar, Allah, Suriye “ sloganlar atıyorlar. 3 tane de CHP 'li vekil var. Kampta askeri eğitim veriliyor diyorlar. Ve kampa giderken öyle bir edayla gidiyorlar ki; sanki Esad 'ın askerleri gibi kampın kapısının önüne geliyorlar. Sonra onlardan birisi dün diyor ki 'Suriye'deki savaş laiklerle şeriatçılar arasındadır diyor. Benzer bir yaklaşımı Kamer Genç de söyledi.” ifadelerini kullandı.

ESAD 'IN AJANI GİBİ GİDERSEN O KAMPA SİZİ SOKMAM!


Apaydın kampına girmek isteyen CHP'li vekillere tepki gösteren Tayyar “Eğer hak diyorsan, hukuk diyorsan sonuna kadar yanında yer alırım. Ama sen Esad 'ın ajanı Esad 'ın köstebeği gibi o kapıya dayanırsan ve Esad diktatörünü kalkar laik sistemin savunucusu olarak anlatırsan, ben seni o kampa sokmam kardeşim. O kampa seni sokmam. Çünkü sen o kampa milletvekili olarak gitmiyorsun.“ dedi.

BEYAZ GAZETE