Ülkü Ocakları’nda Bayrak Değişimi

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ülger düzenlenen törenle görevini Kayseri Ülkü Ocakları eğitim birimi yöneticilerinden Erhan Özhan’a devretti.

Ülkü Ocakları’nda Bayrak Değişimi
Ülkü Ocakları İl Binasında düzenlenen devir teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Başkan Vekili Olcay Kılavuz da katıldı.

Kılavuz, Kayseri Ülkü Ocakları’nda gördüğü birlik ve beraberlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı İsmail Ülger’e teşekkür etti. Yeni başkan Erhan Özhan’a da başarılar dileyen Kılavuz, “İsmail Başkan 4 yıllık görev süresince temsil ettiği bayrağı lekelemeden başarılı çalışmalar yapmıştır. İnanıyorum ki Erhan Başkanda bayrağı daha yükseğe taşımak için Kayserili Ülküdaşlarımızla beraber çalışacaktır.” dedi.

Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı İsmail Ülger, “Görev yaptığım süre içerisinde maddi ve manevi destekleri ve duaları ile yanımızda olan tüm Ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum. Erhan Özhan Başkanımıza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Kayseri Ülkü Ocakları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel faaliyetlere imza atacaktır.” diye konuştu.

İl başkanlığı görevini devralan Erhan Özhan ise, “Öncelikle yapmış olduğu hizmetlerde dolayı İsmail Başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Bizler de bundan sonra aynı inanç, aynı anlayışla, birlik ve beraberlik içerisinde; tertemiz bir şekilde devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Devir teslim töreni İsmail Ülger’e teşekkür plaketi verilmesi ile sona erdi .
Kaynak: İHA