Adıyaman Şehidini Tekbirlerle Uğurladı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Er Serdar Küpeli, memleketi Adıyaman Besni ilçesi Kesecik köyünde toprağa verildi.

Adıyaman Şehidini Tekbirlerle Uğurladı
Diyarbakır’dan Adıyaman'a hava yoluyla getirilen şehidin cenazesi, Besni ilçesine bağlı Kesecik köyüne götürüldü. Uzun bir araç konvoyuyla köye getirilen şehidin cenazesi, cenaze aracından alınarak askerlerin omuzlarında köy camisine getirildi.

Şehidin amcası ve yakınları tabuta sarılıp gözyaşlarına boğulurken, şehit babası Mehmet Küpeli metanetini korudu. Şehidin amcası ağlayan yakınlarına "Şerefsizleri bize güldürmeyin" dedi.

Şehidin askeri kıyafet giyen kardeşi Tayfun Küpeli tabuta sarılınca baba oğlunu işaret ederek, "Bu da hazır, bu da yetişiyor." dedi.

Cenaze namazını İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü kıldırdı. Törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Şanlıurfa Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, milletvekillerinden Mehmet Erdoğan, Salih Fırat, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve şehit yakınları katıldı .