Van’dan Adana’ya ‘fuar’ Daveti

Van’da bu yıl 19.’su organize edilen; ‘İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarı’ için Adana’ya, Adana Ticaret Odası (ATO) kanalı ile katılım çağrısı yapıldı.

Van’dan Adana’ya ‘fuar’ Daveti
Fuarın tanıtımı kapsamında ATO’yu ziyaret ederek, burada ATO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer ve ATO Meclis Başkanı Behiç Pakyürek ile bir araya gelen Asya Fuarcılık Genel Müdürü Süleyman Güler, ‘İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarı’ ile ilgili olarak kısa bir sunum yaptı. Fuarın, 1993 yılından itibaren her yıl düzenli olarak TOBB'un izni ile düzenlendiğini ve Van Valiliği ile Van Belediyesi tarafından desteklendiğini kaydeden Güler, “Fuarımız Doğu Anadolu Bölgesinin tek, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nin de en kapsamlı ticaret ve sanayi fuarı olma özelliği taşıyor. Fuarımızın ana hedefi; yurt içindeki sektör üreticilerinin özellikle yurtiçi ve yurtdışı alım heyetleri ile bir araya getirerek, sektörel bazda ticari platform oluşturmak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer de, fuarların ürün tanıtımı ve satışı bakımından Son derece önemli etkinlikler olduğunu belirterek, üyelerinin fuara etkin bir şekilde katılımı konusunda çaba göstereceklerini dile getirdi. Gizer, “Günümüzde sadece üretmek yetmiyor. Pazarlama ve tanıtım üretmekten daha önemli unsurlar haline geldi. Tüm bu nedenlerle üretimlerini artırmak, ellerindeki mevcut potansiyeli değerlendirmek isteyen üyelerimizi 19. İpekyolu Sanayi ve Ticaret Fuarı’na katılmaya davet ediyoruz. Bu fuara üyelerimizin katılımları, 2011 yılı Ekim ayında ağır bir deprem felaketi yaşayan Van ekonomisine Adana’dan katkı niteliğinde bir köprü oluşturması bakımından Son derece anlamlı ve önemli olacak” ifadesini kullandı .
Kaynak: İHA