Ortaca’da Trafik Kazası; 2 Yaralı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Ortaca’da Trafik Kazası; 2 Yaralı
Alınan bilgiye Dalaman’dan Ortaca istikametine giden Murat Yunus Eroğlu yönetimindeki 48 GR 646 otomobil Muğla-Antalya duble yolunun Ortaca ilçesi Yerbelen mahallesinden geçen bölümünde U dönüşü yapmak istedi. Bu sırada karşı yönden gelen ve hızlı olduğu belirtilen Mehmet Aybey (25) yönetimindeki plakası motosiklet, Eroğlu’nun kullandığı araca çarptı. Kazanın şiddeti ile motosiklet takla aşarken, motorda bulunan Mehmet Aybey ve Selma Çoban (28) yola savruldu.

Ağır yaralanan 2 kişiye olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulunurken, 2 yaralıda önce Ortaca Devlet Hastanesine ardından da Muğla’ya sevk edildi. 2 yaralınında durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, Selma Çoban’ın olay yerinde ve hastanede birkaç kez kalbinin durduğu belirtiliyor.

Bu arada kazaya karışan aracın sürücüsü Murat Yunus Eroğlu, kazanın ardından önce kaçtı, ardından olay yerine gelerek polise teslim oldu. Eroğlu polise verdiği ifadesinde, “Dönüş yapıyordum, birden motorun beni çarptığını gördüm. Çok korktum, onun için kaçtım” dedi.

Murat Yunus Eroğlu’nun U dönüşü yaptığı yerde dönüş yasağı olması da dikkat çekti .
Kaynak: İHA