Güzelbahçe’de Bisiklet Şenliği

Güzelbahçe Belediyesi 9 Eylül'de Bisiklet Şenliği gerçekleştirecek.

Güzelbahçe’de Bisiklet Şenliği
Şenlikler çerçevesinde, ”Ödüllü Dağ Bisikleti”, “Halk Bisiklet Şehir Turu” ve yaş gruplarına göre ödüllü “Çocuk Bisiklet Yarışmaları” yapılacak. Dağ bisikleti yarışlarının izlenmesi, katılımın sağlanması için, izleyicilere çeşitli hediyeler dağıtılacağı bilgisi verildi.

Ödüllü Dağ Bisikleti Yarışları, Yaka Mahallesi Gelinkaya Devlet Ormanı Uluslararası Dağ Bisikleti Parkuru'nda gerçekleşecek. Ödüllü çocuk bisiklet yarışmaları, İstikbal Caddesi Yaka Mahallesi girişinde başlayacak, Belediye Halk Ekmek Fabrikası önünde sona erecek. Halk Bisiklet Şehir Turu ise Belediye Halk Ekmek Fabrikası önünde başlayıp, Yalı Mahallesi’nde tur attıktan sonra Salı Pazarı'nda bitecek. Seyir Tepesi’ndeki ödül töreni sonrası, sporcular kapalı spor salonunda buluşacak. Salonda eğlence düzenlenecek.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, doğa sporları arasında yer alan bisiklet sporu için en güzel parkurun Güzelbahçe'de bulunduğuna dikkat çekti. İnce, "9 Eylül günü gerçekleştireceğimiz ve teması; 'Kentte sağlıklı yaşam için spor', sloganı; 'Sağlıklı olmak için bisikleti seçin' olan bisiklet şenliklerine tüm bisiklet severleri davet ediyorum” dedi .
Kaynak: İHA