Didim Barış Şenliğinde Zülfü Livaneli Rüzgarı..

Aydının Didim İlçesinde bu yıl 17. düzenlenen Barış Şenliklerinde Zülfü Livaneli rüzgarı esti.

Didim Barış Şenliğinde Zülfü Livaneli Rüzgarı..
Şenliğin ikinci gününde sahne alan Livaneli Altınkum sahilini dolduran binlerce insana müzik ziyafeti çekti. Didim’de bu yıl 17. düzenlenen Barış Şenliğinin ikinci gününde Zülfü Livaneli sahne aldı. Didim’in dünyaca Ünlü Altınkum plajına kurulan dev platformda sahne alan Livaneli söylediği parçalarla yaklaşık 10 bin kişiye müzik ziyafeti çekti.

Livaneli dinlemeye gelenler arasında Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Akbük Belediye Başkanı M.Erçin Sandalcı ve eşi, söyleşi için Didim’e gelen çeşitli inançlara sahip dinlerin temsilcileri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile binlerce Didimli yer aldı.

Konser öncesinde yerel müzik grubu Grup Eflatun özgün müzikten eserler seslendirdi. Ardından Özgün müziğin güçlü seslerinden Zülfü Livaneli sahne alarak “Yiğidim aslanım” “Güneş topla benim için” gibi birbirinden güzel eserlerini Didimlilerle birlikte seslendirdi. Livaneli’nin parçalarına zaman zaman protokol de eşlik ederken, konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü .
Kaynak: İHA