Belediye Başkanı Yılmaz:

Balıkesir'in Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz Şırnak Beytüşşebap’ta yaşanan hain saldırıyı sert bir dille kınadı.

Belediye Başkanı Yılmaz:
Başkan Yılmaz, "Terör örgütü PKK dini inancı olmayan ateist bir örgüttür" dedi.

Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, Beytüşşebapta yaşanan acı olayın kendilerini üzdüğünü belirtti.

Bugün yapılacak olan kurtuluş etkinliklerini iptal ettiklerini açıklayan Başkan Yılmaz, şehitler için Dursunbey Merkez Camide mevlit okutup, hayır yapacaklarını söyledi.

Ülkenin tarihinde de çok zor zamanlar yaşadığını hatırlatan Mehmet Ruhi Yılmaz, tüm bu zorluklara millet olarak göğüs gerildiğini. atalarımızın toprakları canları pahasına koruyup düşman işgaline izin vermediklerini hatırlattı. Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz terör örgütünün Türkiye düşmanı ülkelerin taşeronu olduğunu, bunların amaçlarının asla ve asla Kürtlerin hakkını savunmak olmadığını, tam aksine PKK’nın en büyük zararı Kürtlere verdiğini söyledi.

Bugüne kadar yapılan yanlış politikaları kabul etmediklerini belirten AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, "Bir ve beraber yaşamak için Kürt kardeşlerimiz ve diğer tüm etnik gruplar ile birlikte beraber yaşamanın şuuru ve bilincini hepimiz kavramalıyız. Bu oyuna gelmeyin, sizin (Kürtlerin) üzerinizden yapılmak istenen oyun din ve millet düşmanlarının yaptığı bir oyundur. Bu oyuna gelmeden terörü, terör örgütünü tanımayarak, onu dışlayarak hiçbir şekilde kendinizin temsilcisi yada bu ülkeye yarar sağlayacak adımlar atan bir örgüt olarak değil, bu memlekete zarar vermek için her türlü kötülüğü düşünen, dini inancı olmayan ateist bir örgüt olduğunu hepimiz bilmeliyiz. Milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu

Kaynak: İHA