Teb'den Para Biriktiren Kredi

Türk Ekonomi Bankası ''Biriktiren Kredi'' ile tüketicilerin ihtiyaçlarına cazip faiz oranlarıyla finansman desteği sunuyor, aynı zamanda müşterisi adına para biriktiriyor.

Tüketici kredisi kullanan müşterilerinin gerçekleştirdiği bankacılık işlemleri karşılığında TEB, her ay söz konusu hesaba para yatırıyor, kredi vadesi boyunca müşterilerinin hesabına 500 liraya kadar yatırım yaparak birikimi başlatıyor.

Yapılan açıklamaya göre, Türk Ekonomi Bankası ''Biriktiren Kredi''yi sunmaya başladı.

''Harcamalar çok, birikime başlamaya fırsat yok'' dönemini bitirmeyi amaçlayan TEB, Biriktiren Kredi ile sektör ortalamasına göre gayet uygun oranlardaki tüketici kredisinden faydalandırırken, yapılan bankacılık işlemleri karşılığında müşterisi için birikim yapıyor.

-TEB'den 500 lira ile birikime destek-

TEB, kredi vadesi süresince her ay yatırdığı tutarlar ile birikimi müşterisi adına yaparken, biriken parayı vadeli hesabın getirileri ile değerlendiriyor. Biriktiren Hesap ile TEB, kredi vadesi boyunca yaklaşık 500 lira civarında bir birikimi vadeli hesaba yatırmış oluyor.

Kredisini vadesinde ya da vadesinden önce kapatanlar, hesaplarında biriken tüm tutarı faiziyle birlikte çekebiliyor ya da üzerine birikim yapmaya devam edebiliyor.

-''Birikim yapmaya teşvik eden kredi''-

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi de, konuya ilişkin, ''Müşterilerimiz, ihtiyaç kredisi kullanarak mevcut giderlerini karşılamaya çalışırken biz onlar adına birikimi başlatıyoruz. Biriktiren Kredi ile 'harcamalardan dolayı birikime başlayamıyorum' söylemini bitiriyoruz. Biriktiren Kredi ile TEB olarak birikimin temelini atıyoruz, müşterilerimizi birikime teşvik ediyoruz. Kredi ödemesi bittikten sonra müşterilerimiz dilerlerse aynı hesap üzerinden birikim yapmaya devam edebilir'' değerlendirmesini yaptı.

Bu arada, ''Biriktiren Kredi''den yararlanmak isteyenlerin TEB şubelerine başvurmaları ya da www.teb.com.tr adresinden bilgi alabilecekleri belirtildi.

-Reklam yüzü Yalan Dünya'nın sevilen karakteri Selahattin-

TEB, yeni reklam kampanyasına ise sevilen komedi dizisi Yalan Dünya'da Olgun Şimşek'in oynadığı Selahattin karakteri ile başladı.

2,5 yıl boyunca mecralarda yer alacak olan reklam kampanyalarının ilki ise ''TEB'de şaşırmaya hazır olun'' sloganı ile Biriktiren Kredi için çekildi.

Muhabir: İstanbul

Yayıncı: Zekeriya Gülün
Kaynak: AA