'karabiga Şehitliği' Projesi Ödül Getirdi

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması'nın sosyal, ekonomik ve kültürel Projeler kategorisinde, Karabiga Belediyesi ''Karabiga Şehitliği'' projesi ile ödül kazandı.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması ile bu yıl ''Altın Karınca - Belediyecilik Ödülleri'' adı altında beşinci kez başarılı il, ilçe ve belde belediyeleri ödüllendirildi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin elinden ödülünü alan Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Karabiga beldesine bu ödülü kazandırmanın sevinç ve gururunu yaşadığını belirterek şunları kaydetti:

''1915 Çanakkale Deniz Savaşında yaralanan askerlerden Karabiga Merkez Hastanesi'nde şehit olup, Karabiga'ya defnedilen 99 şehidimizin isim ve bilgilerinin yer aldığı, mevcut Şehit Vehbi Bey-Er Recep şehitliğimize bir anıt yaptırdık. Projemiz Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışmasının sosyal, ekonomik ve kültürel projeler kategorisinde ödüle layık görüldü.

Türkiye'nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Ödülü'ne layık görüldüğümüz için çok mutluyuz''

Muhabir: Serten Akkaya / Mustafa Yılmaz

Yayıncı: Erdem Gültekin
Kaynak: AA