Dün Tribünde, Bugün Dünya Evinde

Spor Toto Süper Lig’de dün akşam oynanan Orduspor-Galatasaray karşılamasını tribünde gelinlik ve damatlıklarıyla izleyen çift, bu akşam dünya evine girdi.

Dün Tribünde, Bugün Dünya Evinde
Ispartalı Buket Öndeğirmenci ile Ordulu Tuberk Erarslan, hayatlarını birleştirecek olan düğünlerinden bir gün önce Spor Toto Süper Lig'de Orduspor 'un 2-0 'lık üstünlüğü ile son bulan Galatasaray karşılaşmasını izledi. Maçı tribünde gelinlik ve damatlıklarıyla izleyen çift, taraftarlarında ilgi odağı oldu. Bu akşam dünya evine giren çiftten Damat Erarslan, Orduspor 'un Galatasaray 'ı yenmesi ile mutluluklarına mutluluk kattıklarını ifade etti.

“BU BİZİM HAYALİMİZDİ”

Damat Tuberk Eraslan, duygularını ve neden maça gelinlik-damatlık giyerek gittiklerini şu sözlerle anlattı:
”Orduspor maçı Cuma günüydü ve eşimle beraber bu maça gitme kararı aldık. İkimizin de hayali buydu. Gelinlik ve damatlıkla Orduspor 'u desteklemek istiyorduk. Ben koyu Orduspor taraftarıyım. Eşim de ilk stat maçını nişanlı olduğumuz dönemde, 19 Eylül Stadyumu'nda izlemişti. Düğünümüzden önceye denk geldi, biz de gelinlik ve damatlıkla maçta hazır bulunduk ve takımımızı en içten şekilde destekledik. Eşim de artık koyu bir Orduspor taraftarı oldu. Artık hep birlikte Orduspor 'u destekliyoruz. Biz maça giderken acaba maç sonucu ne olur, nasıl olacak, Orduspor yenilirse ne olur, 'gelin ile damadın uğursuzluğu' gibi söylemlere neden oluruz diye çok korktuk ama Orduspor bizi yanıltmadı ve yendi. Çok da mutlu olduk. Orduspor 'a uğur getirdik. Umarım ilerde Avrupa 'da da Orduspor bizim yüzümüzü güldürecek. Orduspor 'a her zaman her yerde desteğimiz devam edecek.”

“-GERÇEK TARAFTAR BUDUR- DEDİLER”

Gelin Buket Öndeğirmenci ise, “Biz stada böyle gidince herkes 'gerçek taraftar budur' diye karşıladı. O bakış açısı vardı. Ben de gelinliğimin beyazıyla moruyla Orduspor 'u destekledim. Hector Cuper 'e sonuna kadar güveniyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA