Ak Parti Bilecik Teşkilatı Yöneticileriyle Feshedilen Has Parti Üyeleri, Kahvaltıda Bir Araya Geldi

AK Parti Bilecik Teşkilatı yöneticileriyle feshedilen HAS Parti üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi.

Pelitözü Göleti'ndeki tesislerde gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, iki partinin üst düzey temsilcilerinin birlikte karar vererek güzel bir birleşimi meydana getirdiklerini söyledi.

Aynı çatı altında toplanmanın hizmetlere vesile olması temennisinde bulunan Poyraz, şöyle konuştu:

''Yeniden büyük medeniyetimizi inşa etme projesinde bu birlikteliğin sadece Bilecik veya Türkiye için değil, Türkiye'yi de aşan boyutta yeni bir sinerji oluşturacağına inanıyorum. Dünyada önemli bir yeri olan Türkiye'nin daha büyük sorunları çözmesinde yeni bir güç olacağını düşünüyorum. Bu birleşme, büyük medeniyetimizi oluşturmada büyük önemli kilometre taşı olacaktır. Biz küçük hesaplar peşinde koşan kadrolar olmadık. Bizim hedefimiz büyük. Biz bu kadroyla Cumhuriyet tarihinden bu yana kadar yapılan hizmetleri kat kat fazlasını yaptık. 15 yıl önce düşünüldüğünde hayal olarak görülen projeleri bugün gerçekleştirdik ve yapmaya da devam da edeceğiz.''

Toplantıda, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, fesh edilen HAS Parti'nin Bilecik İl Başkanı Muharrem Tüfekçi ve partinin eski üyeleri hazır bulundu.

Muhabir: Mehmet Candikmen

Yayıncı: Sedat Gök
Kaynak: AA