Yeni Öğretmenler İçin Tanışma Programı

Kelkit Eğitimciler Birliği Sendikası Kelkit Temsilciliği'nce ilçede göreve yeni başlayan öğretmenlerin uyum sürecine katkı sağlamak amacıyla tanışma programı düzenledi.

Programa Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Vekili Nakşi Tüysüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Veli Ağaç, İlçe Temsilcisi Serhan Sevinç, okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Kaymakam Gazel, yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütlerinin Türkiye'nin gelişmesinde kaçınılmaz bir gerçek halini aldığını ve birçok sorunun çözümünde sivil toplum örgütlerinin gerek kamuoyu oluşturmak, gerekse çözüm önerileri sunmaları bakımından önemli rol oynadığını belirtti.

Camianın birlikteliğini pekiştirecek bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu ifade eden Gazel, ''Yapmış olduğunuz işin sorumluluğunun ağır olduğunu biliyorum. Ancak sizlerin de bu işin üstesinden en iyi şekilde geleceğinizden de eminim. Yapmış olduğunuz işte öğrencilerimizin öğretimleriyle asla yetinmeyip eğitimlerine de bir o kadar önem vermemiz gerektiğini bilmeliyiz'' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Köse ise bu tür programların öğretmenlerin ilçeye adapte olmasında çok önemli yer tuttuğunu, uyum sürecinin çok daha kolay gerçekleşmesini ümit ettiğini söyledi.

Muhabir: Ertuğrul Demir

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA