ATSO Akademi, Eğitimlerine Devam Ediyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi’nin üyelere ve çalışanlarına dönük faaliyetlerine bu hafta 2 ayrı konuda verilecek eğitimlerle devam edeceğini bildirdi.

ATSO Akademi, Eğitimlerine Devam Ediyor
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi yapılanması ile Antalya iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiklerini belirtti.

Budak, “Bu hafta da 2 farklı konuda iş dünyası tarafından yoğun şekilde talep edilen eğitimler düzenleyeceğiz. 3- 4 Ekim tarihlerinde odamız ve Türk Standartları Enstitüsü işbirliği ile düzenlenecek olan ‘Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi’nde TSE eğitmenleri tarafından katılımcılarımıza TSE belgelendirme prosedürü, kalite ile ilgili temel kavramlar, kalite yönetim sistemlerinin ve belgelendirmenin faydaları, kalite yönetim sistemlerinde organizasyon yapısı anlatılacak.

4 Ekim’de düzenlenecek olan ‘Perakendecilikte Son Gelişmeler Eğitimi’nde; eğitmen Reşat Güney tarafından katılımcılara perakendede müşteri akımları, satışta algı yönetimi, pazarlama ve satışta düşünceleri yönetme, markanın gücü, perakende sektöründe kariyer fırsatları konularında bilgi verilecek” diye konuştu.

Her birisi konusunda uzman kişilerce verilecek olan eğitimlere tüm üye, çalışan ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını beklediklerini belirten Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSO’nun sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini ve eğitimlere ilişkin her türlü bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğü’nden alınabileceğini belirtti.

Kaynak: İHA