Erzurum Daikin Shop Açıldı

Erzurum Daikin Shop'un açılışını yapan Daikin Türkiye, hemen ardından Diyarbakır Daikin Shop'u devreye alacak.

Erzurum Daikin Shop Açıldı
Yıl Sonuna kadar 40 yeni Daikin Shop açılışı yapacaklarını belirten Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder, "Hızlı büyümemiz ve genişleyen ürün gamımızla Türkiye genelinde Daikin Shop sayısını artırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, önceliğimizi Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya verdik" dedi.

Erzurum'da düzenlenen açılış töreninde Daikin Türkiye'nin büyüme planları hakkında bilgi veren Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder, "Bu yılın ilk 6 ayında kaydettiğimiz yüzde 65'lik büyüme ile sektörünün en hızlı büyüyen kuruluşu olduk. Daikin Türkiye 500 milyon Euro olan 2015 hedefine emin adımlarla ilerlerken, Anadolu'nun sahip olduğu potansiyel ve gelişim hızı bizim için itici bir güç oldu" dedi.

Hasan Önder, sözlerine şöyle devam etti: "Genişleyen ürün gamımız paralelinde Türkiye genelinde yaygınlaşmayı planlarken, önceliğimizi Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya verdik. Erzurum Daikin Shop, bu hedefimize yönelik en önemli adımlardan biri. İkizler Ticaret ile Airfel olarak 6 yıldır faaliyet gösterdiğimiz bir kent olan Erzurum, bizim için büyük önem taşıyor. Bugün açılışını yaptığımız Daikin Shop sayesinde, bundan Sonra ısıtma-soğutma alanında genişleyen ürün gamımızda yer alan bütün ürünlerimizi Erzurumlular'a sunabileceğiz." Dedi.

DAIKIN SHOP'LARIN SAYISI 150'Yİ BULACAK
Erzurum'un hemen ardından Diyarbakır'da Daikin Shop açılışı yapacaklarını belirten Hasan Önder, şu bilgileri verdi: "Doğu ve Güneydoğu illerinden başlayarak açılışlarına hız verdiğimiz Daikin Shop'lar ile hizmet ağımızı daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Çünkü Daikin Türkiye olarak, Son bir yılda ürün gamımız oldukça genişledi. Giderek bilinçlenen tüketicinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak yeni ürünlerimizi, Anadolu'nun hemen her yerinde tüketicimize sunacak bir yapılanmaya doğru gidiyoruz. Halen Türkiye genelinde 110 Daikin Shop faaliyet gösteriyor, 2012 yılı Sonuna kadar 40 yeni açılışla bu sayıyı 150'ye çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

Erzurum Daikin Shop'un sahibi Hayri Yılmaz ise, "İkizler Ticaret olarak 6 yıldır yürüttüğümüz Airfel bayiliği ile Doğu Anadolu Bölgesi’nde, ısıtma pazarının önde gelen firmalarından biriydik. Hedefimiz Daikin Shop ile de 3 yıl içerisinde Doğu Anadolu'nun ısıtma-soğutma pazarında 1 numara olmak" diye konuştu .
Kaynak: İHA