Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Gül ayrıca Pakistan'ın Pencap eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif ve beraberindeki heyeti de kabul edecek. (15.00/14.00/16.00)

Cumhuriyet Halk Partisi yeni dönem çalışmaları için Ankara Büyük Anadolu Otel'de kampa giriyor. Kamp açılışında Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir konuşma yapacak. (10.00)Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, OSBÜK ve ABD Büyükelçiliği'nin düzenlediği Enerji Verimliliği Toplantısına katılacak. (09.30) Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, seçimli genel kurulla ilgili İstanbul Levent'teki TSYD Genel Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını cevaplandıracak. (11.00)Ziraat Türkiye Kupası 2. tur eleme maçlarına aralarında Ankara Demirspor-Sanica Boru Elazığspor, Trabzon Kanuni - Sivasspor ve İçel İdman Yurdu-Siirtspor maçlarının da bulunduğu oynanacak 32 karşılaşma ile devam edilecek. (14.30/18.00/20.30)Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Orduspor maçının son çalışmasını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacak ve öğleden sonra da Samsun üzerinden bu şehre gidecek .