Avcılar’da 'fuhuş' Protestosu

Avcılar’da bir grup vatandaş, semtlerinde gerçekleşen fuhuş olaylarını protesto etti.

Saat 22.00 sıralarında Avcılar sahilinde toplanan vatandaşlar, "Fuhuşa Son", "Avcılar'da fuhuş istemiyoruz" sloganları attı. Vatandaşlar, yaşadıkları semtte artış gösteren fuhuş olaylarının biran önce bitirilmesi için yetkililerden yardım istedi. Sahilde yaşanan olaylardan dolayı ailesi ile birlikte gezemediklerini iddia eden Elif Sözer, "Mesela benim oğlum 5 yaşında, ‘anne onlar orada ne yapıyorlar’ diyor, ‘başka yoldan gidelim’ diyor. Küçücük çocuk bile onların terbiyesizlik yaptığını fark ediyor. Ailem ile birlikte sahilde dolaşmak istiyorum" dedi.

Avcılar'da oturan bir diğer vatandaş Mehmet Özer ise, her gün saat 22.00'de toplanarak yaşanan fuhuş olaylarını protesto edeceklerini söyledi.

Sözer, "Buradan herkese sesleniyoruz, travestileri artık hayatımızda istemiyoruz. Ya bunlara bir şekilde bir yer bulsunlar, yada hayatımızdan çıksınlar. Biz ailemizi onların etrafında dolaşan sapıklardan korumak zorunda değiliz. Biz Türkiye gibi bir yerde yaşıyorsak, bunu da hakkı ile yaşamak istiyoruz. Mahkeme yoluna da başvurduk. Lütfen, herkesi sağduyulu düşünmeye bekliyorum" diye konuştu.

Grup adına konuşan Mehmet Özer de, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci'ye seslenerek "Belediye başkanımız da bizi yalnız bırakmasın. Buraya ağaç dikmekle, çim ekmekle hiç bir şey olmuyor. Gece eşi ile burada dolaşabiliyorsa dolaşsın, bunu biz yapamıyoruz. Ağaçlar buradaki her yeri fuhuş yerine döndürdü. Ya buraları ışıklandırsınlar yada ağaçları kökünden kessinler, istemiyoruz" ifadelerini kullandı. .
Kaynak: İHA