Akça’dan Yaygın’a ‘Destek’ Çağrısı

Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Akça, Altın Koza A.Ş. Genel Müdürü Candan Yaygın’dan ‘Kadın Meclisi’ çalışmalarına destek istedi.

Akça’dan Yaygın’a ‘Destek’ Çağrısı
Candan Yaygın’ı makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulunan Çiğdem Akça, ‘Kadın Meclisi’ olarak oldukça önemli çalışmalar ortaya koyduklarını, ancak bunun yeterli olmadığı gibi desteğe de ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi kurucu üyesi olmasının yanında 2002 yılından bu yana da meclis çatısı altında çalışmalarda ulunan Yaygın’ın desteğinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Akça, bu konuda Yaygın’ın kendilerine gerekli desteği vereceğine de inandığını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altın Koza A.Ş. Genel Müdürü Candan Yaygın, aynı zamanda da ‘kurcu üyesi’ olduğu ‘Kadın Meclisi’ni önemsediğini, bu noktada da ortaya konulan çalışmalara katılım sağlayarak, gereken desteği de vermeye çalıştığını anlattı. Yaygın, Kadın Meclisi’nin yapacağa çalışmalara dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de her türlü desteği vermeye de hazır olduğunu da sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA