Tunceli'deki Patlama

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, terör örgütünün hain ve kalleş saldırılarıyla bu ülkenin bölünmeyeceğini belirterek, ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde bu karanlık günleri kısa sürede atlatacağını, huzur ve güvenlik içerisinde 2023 hedeflerine ulaşacağını bildirdi.

Şekerdağ, terör örgütü tarafından dün Tunceli'de askeri araçların geçişi sırasında düzenlenen saldırıda hayatlarını kaybedenler nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Son günlerde bölgede başta güvenlik güçleri olmak üzere, kamu görevlileri ve sivil vatandaşların bölücü terör örgütünün yoğun bir şekilde hedefi haline geldiğini ifade eden Şekerdağ, şunları kaydetti:

''Tek amacı uşaklık ettiği ülkelerin taşeronluğunu yapmak suretiyle, ülkemizin kalkınma ve gelişmesini önlemek, birlik ve bütünlüğümüzü bozmak, bölgemiz huzur ve güvenliğini tehdit ederek ülkemizi parçalamak olan terör örgütü, bu hedef ve amacına ulaşamayacaktır. Malazgirt'ten, Kurtuluş Savaşı'na kadar et ve tırnak gibi bu toprakları vatan yapan Anadolu insanı, bu hain tuzaklara gelmeyecek ve oynanan oyunu bozacaktır. Terör örgütünün hain ve kalleş saldırılarıyla bu ülke bölünmeyecektir. Ülkemiz, birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu karanlık günleri kısa sürede atlatacak, huzur ve güvenlik içerisinde 2023 hedeflerine ulaşacaktır.''

Şekerdağ, oda olarak başta şehit aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri'ne baş sağlığı ve taziye dileğinde bulundu, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşa acil şifalar diledi.

Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA