Konak'ta Parklar Yenileniyor

Konak Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından özenle yenilenen parklara son olarak Yeşildere Mahallesi’nde yer alan Lezita 19 Mayıs Parkı eklendi.

Konak'ta Parklar Yenileniyor
Çocuk, spor ve dinlenme alanlarıyla vatandaşın kullanımına sunulan parkta altı spor aletinin yanı sıra çocuklar için iki tahterevalli, kaydırakların bulunduğu büyük bir oyun seti ve salıncak yapıldı. Oyun alanının zemini ise tartan malzeme ile kaplandı. Yenilenen banklarıyla, yeniden düzenlenen yeşil alanlarıyla vatandaşların ve çocukların keyifle kullanabileceği parklar yaratan Konak Belediyesi, mevcut parkları yenilemeyi de sürdürüyor.

"Her şey vatandaşın mutluluğu, huzuru için" diyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, "Mahalle sakinleri, çocuklar yenilenen parklarda hoşça zaman geçirecekler. Tartan zeminler sayesinde çocuklarımız oyun alanlarında daha güvenli oynayacaklar. Mevcut parkları tekrar elden geçirerek baştan aşağı yeniliyoruz. Uygun olan parklara spor aletleri de yerleştiriyoruz. Semt sakinleri hem yeşil ile iç içe oluyor hem de gönlünce spor yapma imkanı buluyor. Önemli olan yapılan güzellikleri el birliği ile koruyalım, sahip çıkalım” diye konuştu.

Daha önce de İçelli, Hatay Abdi İpekçi, Bizim Hüseyin, Piri Reis, Behçet Uz Parkı ile Zübeyde Hanım Sevgi Yolu’ndaki parkların yenilendiğini söyleyen Tartan, çalışmaların ardından bu alanların yepyeni bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Kaynak: İHA