Karakol Önünde Şüpheli Paket Paniği

Eskişehir'de bir kişinin karakol önüne bıraktığı şüpheli paket, paniğe neden oldu.

Karakol Önünde Şüpheli Paket Paniği
Kaçarken polis tarafından yakalanan şahsın psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Yenikent Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Merkezi Amirliği önüne gelen şüpheli bir şahsın Karakolun önüne bir poşet bırakarak ayrıldığını gören nöbetçi polis memuru, kovaladığı şahsı yere yatırarak etkisiz hale getirdi. Bu esnada telsizle haber merkezini arayan nöbetçi memur, Karakol önüne acil olarak TEM şubesine ait ekiplerin gelmesini istedi. Bunun üzerine harekete geçen çok sayıda polis ekibi, Karakolun etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Yolun trafiğe kapatıldığı olayda etkisiz hale getirilen şahsın psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Şahsın Karakol yakınına bıraktığı poşette ise çöp olduğu belirlendi.

Bu arada çok sayıda vatandaşın merakla izlediği olayda bir vatandaş, şahsın yanlarınlarn geçtiğini, şüphelendiklerini belirterek, ''Karakola doğru gitti. Ardından Karakol önüne bir paket bıraktı. Polis memuru onu kovalarken havaya ateş etti. Belli bir mesafeden sonra yakalayarak yere yatırarak etkisiz hale getirdi'' dedi

Bütün herkesin rahat bir nefes aldığı olaydan sonra şüpheli şahıs, rapor almak için Devlet Hastanesi'ne, ardından ifadesi alınmak üzere TEM Şube Müdürülüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor .
Kaynak: İHA