İhlas'tan Emniyet Müdürüne Ziyaret

İhlas Grubu Balıkesir'in yeni emniyet müdürü Halil Karataş'ı makamında ziyaret etti.

İhlas'tan Emniyet Müdürüne Ziyaret
Ağrı'dan Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne atanan Halil Karataş'ı makamında ziyaret eden İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Balıkesir Bölge Temsilcisi İsmet Çetinkaya, İhlas Haber Ajansı İl Temsilcisi Yılmaz Uzun, İhlas Vakfı Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu Müdürü Hüseyin Keskinbıçak, müdür Karataş'a yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünün mevcut Bandırma Caddesi üzerindeki hizmet binasındaki makamın tadilat için geçici bir süre kapanması nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü makamı olarak Paşaalanı Mahallesindeki yeni hizmet binasında bulunan makamın kullanıldığı bildirildi.

Misafirlerini yeni makamda ağırlayan İl Emniyet Müdürü Halil Karataş, Balıkesir'de huzuru ve asayişi temin etmekle görevli olduklarını, önceliklerinin vatandaşın rahat, huzur ve güven içerisinde günlük yaşamını sürdürmelerine yardımcı olmak olduğunu ifade etti.

Balıkesir'in coğrafi olarak önemli bir bölge olduğunu, 18 ilçesiyle derece geniş bir hinterlanda sahip olduğunu, dolayısıyla özellikle iyi analiz edilmesi gereken önemli bir il olduğunu söyledi.

Balıkesir'e gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Halil Karataş, polisin halkın içine çok girmemesinden yana olduğunu, toplumun günlük yaşamının normal seyrinde gitmesi, insanların kendilerini huzur ve güven içerisinde hissetmelerini sağlamanın önemli olduğunu söyledi.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Emniyet Müdürü Halil Karataş, İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi İsmet Çetinkaya ile İhlas Haber Ajansı (İHA) İl Temsilcisi Yılmaz Uzun ve İhlas Vakfı Öğrenci Yurdu Müdürü Hüseyin Keskinbıçak'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti .
Kaynak: İHA