Yeliz: Bu konuda çok acı çekiyorum

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Yeliz, hayvanlara yapılan işkencelerden çok acı çektiğini belirterek 'Bizim insanlığımıza ne oldu?' diye sordu.

Yeliz: Bu konuda çok acı çekiyorum
Beyaz TV ekranlarında güzel sunucu Ebru Şallı 'nın sunumuyla ekrana gelen Ebruli programın bugünkü konuğu Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Yeliz oldu. Eğlenceli bir sohbetin gerçekleştiği programda söz hayvan haklarına gelince Yeliz zor anlar yaşadı.

Kendi evinde 2 kedi ile 1 köpağe baktığını belirten Yeliz, sahip olduğu hayvanların çok iyi anlaştığını söyledi. Sokak hayvanlarıyla da yakından ilgilendiğini kaydeden Yeliz, 'Akşam saatlerinde onların karnını kesinlikle doyuruyorum' şeklinde konuştu. Başarılı şarkıcı Yeliz, söz hayvan haklarına geldiğinde ise zor anlar yaşadı. Özellikle sosyal medyada paylaşılan 'havyalara işkence' görüntülerinden oldukça rahatsız olduğunu belirten Yeliz, bu görüntüleri izleyebilmek için insanların sinir ilaçları kullanması gerektiğini savundu. Bu konuda çok acı çektiğini belirten Yeliz, 'Bizim insanlığımıza ne oldu?' diye sordu.

Başarılı şarkıcı Yeliz'in bu görüntülerden duyduğu rahatsızlık hareketlerine de yansıdı.