Tayland Açık Tenis Turnuvası Devam Ediyor

Tayland Açık Tenis Turnuvası, uluslararası yıldızların da katılımıyla ülkenin başkenti Bangkok’da devam ediyor.

Janko Tipsarevic, Richard Gasquet, Gilles Simon, Gael Monfils, Bernard Tomic, Milos Raonic ve Fernando Verdasco gibi önemli tenis yıldızlarının yer aldığı Tayland Açık Tenis Turnuvası, Bangkok’da devam ediyor. 22 Eylül’de eleme maçlarıyla başlayan ve 30 Eylül’de final müsabakası gerçekleştirilecek turnuvada, kazanana 608 bin 500 ABD Doları ödül verileceği bildirildi.

Turnuvayı izlemeye gelenlerden Tara Milutis, Bangkok’da böylesine bir turnuvanın düzenlenmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Tenis, Tayland’da zannedildiği kadar popüler değil. Mesela bu turnuvada büyük isimlerin yarıştığı Son günlere kadar seyirci topluluğu pek de kalabalık olmuyor. Fakat ABD Açık Turnuvası’nda New Yorklular her gün tribünleri dolduruyor” şeklinde konuştu.

Bilet fiyatlarının uygun olduğunu ifade eden Milutis, “Eğer Tayland’daki tenis endüstrisini gerçekten geliştirmek istiyorlarsa biletleri daha da ucuz yapmalılar. Asya’da tenis sadece üst sınıflara hitap etmemeli. 30 dolarlık bir bilet, Batılılara göre uygun olabilir fakat Tayland’da bu çok para ediyor” dedi.

Kaynak: İHA