BSK Metropark Hastanesi, Medline Oldu

Adana BSK Metropark Hastanesi artık Özel Medline Adana Hastanesi adı altında hizmet verecek.

BSK Metropark Hastanesi, Medline Oldu

Özel Medline Adana Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Atilla, şirket ortaklarından Esas Holding’in BSK markası yerine kendilerine ait Medline markası adı altında bütünleşme kararı aldığını söyledi.

Adana Medline Hastanesi’ne ait şirketlerinin ortaklık yapılarında herhangi bir değişiklik olmadığını ifade eden Atilla, bugüne kadar gösterilen hizmet ve kalite anlayışı ile çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Acil sağlık, evde sağlık ve hastanecilik alanında Türkiye’nin en kapsamlı sağlık gruplarından biri olmayı hedeflediklerini anlatan Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Medline Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı da hastanelerine 3 yılda 100 milyon dolar yatırım yaparak 2 bin yeni istihdam oluşturacaklarının altını çizdi. Önümüzdeki dönemlerde büyük boyutlu, grup hastaneleri hedeflediklerini, satın almalar için önlerine çıkan fırsatlarla ilgilendiklerini açıklayan Kamışlı, “Sağlık grubumuzda 2 bine yakın çalışanımız bulunuyor. Bu sayıyı yeni yatırımlarımızla 4 bine çıkararak önümüzdeki 3 yıl içinde 2 bin yeni istihdam oluşturmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.