Kaddafi hakkında öyle iddialarda bulundu ki...

Libya'da halk ayaklanmasıyla öldürülen Muammer Kaddafi hakkında şok iddialar ortaya atıldı.

Kaddafi hakkında öyle iddialarda bulundu ki...
Fransız Le Monde gazetesi muhabiri Annick Cojean 'Kurbanlar: Kaddafi'nin hareminde' isimli kitabıyla çok konuşulacak....

Okuluna geldiği anda gözüne kestirdi ve gerekli talimatı verdi...Öğrencileri kaçırtıp seks kölesi yaptı...

Fransız Le Monde gazetesi muhabiri Annick Cojean Kaddafi hakkında öyle iddialarda bulundu ki...

Fransız Le Monde gazetesi muhabiri Annick Cojean, Libya 'nın halk ayaklanmasında öldürülen lideri Muammer Kaddafi hakkında yazdığı, 'Kurbanlar: Kaddafi'nin hareminde ' isimli kitabında korkunç iddialara yer verdi.

Cojena'nın, devrik liderin e-postalarında rastladığını öne sürdüğü bilgilere göre Libya lideri, küçük kızları kaçırtıyor, haremine katıyor, burada onları her türlü şiddete maruz bırakıyordu.

Kaddafi'nin öğrencileri kaçırttığı ve onlardan kendine seks kölesi yaptığının yazıldığı kitapta, 2004 yılında 15 yaşında Libyalı kız öğrenci olan Soraya'nın başına gelenler anlatılıyor.

Kitaptaki iddialara göre, Soraya, Kaddafi 'nin okuluna ziyareti sırasında yapılan törende lidere bir buket çiçek vermekle görevlendirilmişti. Kaddafi, 2004'teki bu törende kızı gözüne kestirdi ve onu istediğini belirten bir işaretle gerekli talimatı verdi.

Törenin ertesi günü kadın askerler, Soraya 'nın annesini Sirte'deki işyerinde bularak kızını ondan 'başka bir tören daha yapılacak ' diyerek aldı. Bundan sonra Soraya, saatlerce yolculuğun ardından beyaz saten bir elbise giydirilerek Kaddafi 'ye götürüldü.

'KADDAFİ ÇIRILÇIPLAKTI '

Küçük kız, yatak odasından içeri girdiğinde gördüklerine inanamadı. Kaddafi, çırılçıplak yatağa uzanmış bekliyordu. Soraya'yı zorla yatağa oturttu. 'Korkma, ben senin babanım. Siz bana böyle demiyor musunuz? Ama ayrıca hem ağabeyin hem de sevgilinim. Her şeyin olacağım. Bundan böyle burada kalacak ve hep benimle yaşayacaksın ' dedi.

Soraya çok korkmuştu ve çırpınmaya başlayınca, Kaddafi görevli bir kadını çağırıp kızı almasını ve ona hizmet etmek üzere hareminde eğitime tabi tutmasını, hazır olunca geri getirmesini istedi.

Başka genç kız ve oğlanların da benzer muameleye uğradığının anlatıldığı kitapta, Soraya'nın haremde beş yıl kaldığı ve Kaddafi tarafından her türlü şiddete maruz bırakıldığı iddia ediliyor.

Kitapta ayrıca, Kaddafi ile cinsel ilişkiye giren kadınların bulaşıcı hastalık taşıma ihtimaline karşı sürekli olarak kan testine tabi tutulduğu ve Trablus Üniversitesi'nde 'öğrencilerin eğlencesi ' için gizli bir katın bulunduğu iddiaları da bulunuyor.