Elazığ TSO Ağustos Ayı Faaliyetleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, yönetimin ağustos dönemi faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Elazığ TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Şekerdağ'ın yönetim kurulunun ağustos dönemi faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdiği belirtildi.

Şekerdağ, inşaatı devam eden yeni hizmet binasının kasım ayı sonunda teslimi noktasında yüklenici firma ile mutabakat sağlandığını kaydetti.

Oda ile Ekonomi Bakanlığı tarafından müşterek yürütülmekte olan ''Elazığ İşletmeleri Kümeleme Odaklı Büyüyor'' projesinin ikinci adımı olan eğitimlerin, ekim ayında başlatılması için program hazırlandığını ifade eden Şekerdağ, şunları kaydetti:

''Proje kapsamında ilimiz işletme sahipleri, çalışanlar ve odamız personelinin AB uyum mevzuatları çerçevesinde eğitimler alması ve AB ülkelerinde çalışma ziyaretlerine katılmaları hususunda odamız bünyesinde bir eğitim merkezi kurulacaktır. Türkiye Triatlon Federasyonu ile Avrupa Triatlon Federasyonu'nun 2012 yılı programında yer alan Triatlon Balkan Şampiyonası, 6 Balkan ülkesinin katılımı ile Sivrice Hazar Gölü kenarında yapılmış olup, ilimizin tanıtımı açısından önemli olan bu etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlanmış ve destek olunmuştur.''

Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA