Başkan Büyükaslan'a Teşekkür Plaketi

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Adıyaman Şube Başkanı Zeynel Aldak, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı ziyaret ederek, derneğe olan katkısından dolayı teşekkür plaketi sundu.

Başkan Büyükaslan'a Teşekkür Plaketi
Başkan Büyükaslan’ın derneklerine imkanları ölçüsünde katkı sunduğunu söyleyen TOFD Adıyaman Şube Başkanı Zeynel Aldak, "6 Ekim Cumartesi günü dernek olarak bizim bir seminerimiz olacak. Seminerimiz İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Doktora Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Sayın Belediye Başkanımızın katılmasını bekliyoruz. Hem davetiye vermek, hem de derneğimize olan katkılarınızdan dolayı plaket takdim etmek için ziyaretine geldik. Bizi kabul buyurduğu için teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Büyükaslan da ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getirerek, "TFOD Şube Başkanı Zeynel Aldak’ı yakinen tanıyorum. Sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir insan. Kendisi Antalya’da inşaat işçiliği yaparken iskeleden düşmüş ve kaza neticesinde belinin kırılmasıyla omurilik felçlisi durumuna gelmiştir. Her sağlam insanın yarın ne olacağı belli değil. Her sağlam insan bir özürlü adayıdır. Bunun bilinci içerisinde biri olarak kardeşlerimize yardımcı olmak, onların sosyal ve kültürel aktivitelerine katılmak bizim için bir borçtur. Bu anlayış içerisindeyiz. 6 Ekim’de İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde bir seminer gerçekleştirecekler. Uzman ve profesörlerin katılacağı bir seminer olacak. Seminere katılmamızı davet ettiler. Eğer fırsatım olursa katılmayı düşünüyorum. Katılamayacak olursam bile adımıza bir arkadaşımız mutlaka katılacaktır. Kendilerine başarılar diliyor, yapılacak olan seminerin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca plaketten dolayı da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA