MHP’li Kadınlar İddialı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığına Sevim Çebi atandı.

MHP’li Kadınlar İddialı
Göreve geldiği günden bu yana teşkilat çalışmalarına ve birimlerin oluşturulmasına hız veren MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, kadın kolları teşkilatına da önem verdiklerini söyledi.

Enginyurt, Çebi’nin de parti tabanından gelen biri ve teşkilat çalışmalarında da oldukça deneyimli olduğunu ifade ederek; “Kadın Kollarımız bundan böyle Ordulu kadınlarımızın, genç kızlarımızın ve gençlerimizin sesi olacak” dedi.

MHP’nin Türkiye genelinde kadınlara ayrı bir değer verdiğini de anlatan Enginyurt, “Kadınlarımızın sosyal alanda da çok önemli yerleri vardır. Siyasette, ekonomide, kültür ve sanatta, yönetim mekanizmalarında oldukça etkili ve bir o kadar da önemli yerleri vardır. Biz MHP olarak diyoruz ki; kadınlarımız neden belediye meclislerinde, il genel meclislerinde, ilin bütün yönetim ve kanaat mekanizmalarında yer almasın. Hatta neden belediye başkanı olmasın. Gayretimiz ve hedefimiz budur ki, kadınlarımıza hak ettikleri değerleri fazlasıyla verme arzusundayız” dedi.

Ordu’da büyük bir sorumluluk üstlendiğini ve görevinin önemini çok iyi bildiğini ifade eden ve atama ile Kadın Kolları Başkanlığına gelen Sevim Çebi de yaptığı açıklamada, hedeflerinin öncelikle MHP’yi iktidara taşımak olduğunu söyledi.

MHP Ordu İl Kadın Kolları'nın oluşturulmuş olup hep birlikte çalışmak üzere bir araya geldiklerini anlatan Çebi, şöyle konuştu: "Bildiğiniz gibi daha önce partimin hem kadın kolları hem de çeşitli kademelerinde görev yaptım. Şimdi de Kadın Kolları Başkanı olarak geçmişten gelen tecrübelerimle başta Ordu olmak üzere ülkeme en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlıyorum. Yine başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve İl Başkanımız Sayın Cemal Enginyurt’a da bir söz vermek istiyoruz. Elimizin hamuruyla, bilgi ve becerilerimizle, analık duygularımızla MHP’yi iktidara taşıyacağız. İnşallah devletin başına ‘Devlet’ gelecek”
Kaynak: İHA