Bodrumlular Terörü Lanetledi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yüzlerce kişi terörü lanetledi.

Bodrumlular Terörü Lanetledi
Son zamanlarda yaşanan terör olaylarına kayıtsız kalmayan sivil toplum örgütleri, Bodrum Beşiktaşlılar derneği ve bir grup vatandaş, Bodrum Belediye Meydanında toplanarak teröre lanet yağdırdı. Gruplar halinde belediye meydanına gelen vatandaşlar hep bir ağızdan, “Şehitler ölmez vatan bölünmez, Meclis'te PKK istemiyoruz, kahrolsun PKK” gibi sloganlar attı. Türk bayrakları ile slogan atan vatandaşlar daha Sonra Şehitlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. 7 den 70’e çok sayıda insanın katıldığı teröre lanet mitinginde Polis ekipleri ise üst düzey güvenlik önlemi aldı. Son bir ayda şehit olan Polis ve Askerlerin ismi okunarak hep bir ağızdan 'burada2 denilerek yoklama alındı.

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği adına basın açıklaması yapan Semih Nalbantoğlu, “Dün asala bugün PKK kamuflajı giymiş iç ve dış düşmanların yüzlerindeki maskeyi düşürmek başlıca görevimiz olmalıdır”dedi.

Bu arada, 'wos wos' fan kulübe ait otomobil sürücüleri de kornalar eşliğinde Bodrum sokaklarında Türk bayrakları taşıyarak tur atıldı .
Kaynak: İHA